Beeld © KRO-NCRV

Steffi en Marnix uit BzV krijgen bijzondere liefdesbaby

30 maart 2020 13:28

Boerin Steffi en Boer Marnix hebben de liefde niet bij elkaar gevonden, maar ze hebben samen wel gezorgd voor nageslacht. De twee komen vandaag via Instagram met schattig baby-nieuws.

"Eerste BzV-veulen geboren'

Het is niet zo dat Steffi en Marnix de liefde ineens bij elkaar hebben gevonden. Steffi is nog steeds uiterst gelukkig met haar Roel, die ze tijdens Boer zoekt Vrouw leerde kennen. De twee hebben zelfs samen een Bed & Breakfast geopend. Ook Marnix is nog gelukkig in de liefde. Hij is samen met een vrouw die hij na het programma leerde kennen.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

BzV-Steffi en Roel openen samen een bed & breakfast

Op andere vlakken hebben Steffi en Marnix elkaar wel gevonden. Ze hebben namelijk samen gezorgd voor nageslacht in de vorm van een... veulentje! Steffi deelt op haar Instagram een bijzonder schattig kiekje van het jonge paard. De merrie die geboorte heeft gegeven is van Marnix en heet Blanka. Ze is gedekt door Hennessy, een hengst uit de stal van Steffi. Het veulentje is een jonge merrie.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Dit is waarom BzV-kandidaat Betty wegging bij Geert Jan

Momenteel is een nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw te zien, waarin nieuwe boeren de zoektocht naar liefde afleggen. Steffi mist dat avontuur wel, vertelde ze aan RTL Boulevard.

Boerin Steffi kijkt met weemoed terug naar Boer zoekt Vrouw

05:23

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!