Beeld © ANP

Drake toont 2-jarige zoon voor het eerst

30 maart 2020 21:38

De 64,5 miljoen volgers van Drake (33) op Instagram weten eindelijk hoe de zoon van Drake er uitziet. De rapper heeft maandag voor de eerste keer een foto gedeeld van de 2-jarige Adonis.

"Het meest belangrijke nu is dat je in contact staat met je eigen innerlijke licht"

De Canadees plaatste foto's van verschillende familieleden, onder wie Adonis, omdat hij ze mist tijdens de coronacrisis. "Het meest belangrijke nu is dat je in contact staat met je eigen innerlijke licht", schreef Drake. "Dat zorgt voor de grootste openstelling ooit. Vertrouw erop dat je allemaal de kracht bezit om dat te doen. En om dat te kunnen doen moet je in contact staan met de mensen en dingen die jou veel plezier brengen. Wanneer je gedachten afdwalen en gepieker en angst overblijven, besteed je aandacht dan direct aan iets wat licht geeft."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Drake verrast fans met twee nieuwe nummers

Wel wil de rapper graag weer bij zijn geliefden zijn. "Ik houd van en mis mijn prachtige familie en vrienden en ik kan niet wachten tot de plezierige dag dat we weer allemaal samen kunnen zijn."

Drake kreeg Adonis met de Franse pornoster Sophie Brussaux, met wie hij slechts enkele keren het bed had gedeeld. De rapper bevestigde pas een jaar na zijn geboorte dat hij een kind had. Hij praat nauwelijks over de jongen in interviews en hield hem tot maandag verborgen van social media.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!