Beeld © ANP

André Hazes haalt opmerkelijke grap uit met zoontje

31 maart 2020 11:18

André Hazes (26) en Monique Westenberg (43) zijn weer helemaal happy de peppie samen. Samen met zoontje André vormen ze een compleet gezin. Het stapelverliefde stel haalt graag grapjes uit met hun kleine Dré, en hun laatste grol leidt tot vele reacties.

"Dré, wil je voor papa even een wc-rol pakken?"

Op het filmpje, dat op het Instagram-account van André staat, is te zien hoe hij per ongeluk poep aan de vingertjes van zijn zoontje smeert. Uiteraard is het niet écht poep, ook al wordt dat pas duidelijk aan het einde van de video. Voor het zover is, lijkt het echter alsof André echt op de wc zit, broek omlaag.

"Dré, wil je voor papa even een wc-rol pakken?" hoor je hem zeggen. Even later komt zijn zoontje, wiens gezicht tegenwoordig niet meer op social media vertoond wordt, braaf een toiletrolletje brengen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

André en Monique grijpen naar comfort food

Kleine André geeft de wc-rol aan zijn vader, die vervolgens 'poep' op de hand van zijn zoontje smeert. "Hé! Poep!” roept kleine Dré.

"Vooral de voorbereiding was leuk voor ons", schrijft André zelf bij de beelden. De grap van het stel zorgt uiteraard voor een groot aantal reacties. Vrijwel iedereen geeft aan de video erg grappig te vinden. "Hij ruikt er ook gewoon rustig aan, ik ga stuk", zegt iemand.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

André Hazes verzekert volgers dat hij veilig is

Moeder Rachel reageerde onlangs voor de camera van RTL Boulevard op de hereniging tussen André en Monique:

Rachel Hazes reageert op hernieuwde liefde André en Monique

00:18

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!