Beeld © ANP

Eindelijk onthuld: dit is het échte kapsel van Ariana Grande

31 maart 2020 11:41

Ariana Grande (26) staat bekend om haar lange, steile paardenstaart. Dat iconische kapsel heeft de zangeres al een behoorlijk aantal jaren. Toch is die prachtige staart niet haar natuurlijke haar: van zichzelf heeft ze namelijk een flinke bos krullen.

"Heb heel veel van deze krullen"

"Heb heel veel van deze krullen", schrijft Ariana bij een foto waarop ze na lange tijd geheimhouding eindelijk haar donkerbruine haar onthult. Nu ook Ariana in lockdown zit vanwege de verspreiding van het coronavirus, bespaart ze zich de moeite om dagelijks uren werk aan het maken van haar trademark-staart te besteden.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Ariana Grande verlangt terug naar haar knalrode kapsel

Een paar dagen geleden vierde Ariana nog het tienjarige bestaan van Victorious, de Amerikaanse tienerserie waarmee ze doorbrak. Ze zei toen dat het felrode haar dat ze in die serie had soms mist.

Toch is het gezonder voor de lokken van Ariana om dat niet meer te doen. Het is namelijk geen geheim dat het verven van haar haar ervoor zorgde dat haar lange manen niet bepaald in goede staat waren.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

'Ariana Grande al maanden samen met nieuwe liefde'

Ariana staat erom bekend omdat ze altijd open en eerlijk is over haar gevoelens. Ze vertelt haar fans constant hoe het met haar gaat, wat ervoor zorgt dat ze zich verbonden voelen met Ariana.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!