Beeld © Instagram @nikkietutorials

Nikkie de Jagers sneer naar Ellen internationaal in het nieuws

31 maart 2020 13:19

Er gaan al ruim een week hardnekkige geruchten rond dat Ellen DeGeneres (62) achter de schermen een onaardig iemand is. NikkieTutorials (26) liet zoiets een tijd terug ook doorschemeren toen ze te gast was 'DWDD'. Die opmerkingen, die Nikkie begin februari deed, gaan nu ineens de grens over.

"Het is heel leuk dat jij wél vooraf hallo komt zeggen"

Ellen DeGeneres krijgt de wind van voren. De presentatrice lijkt dan wel heel amicaal, als je de geruchten mag geloven, is dit allemaal één grote act. Ook Nikkie de Jager was te gast in Ellens talkshow en vond het daar een stuk killer aan toe gaan dan bij Nederlandse praatprogramma's. Hier vertelde ze over in een interview bij De Wereld Draait Door en die beelden worden nu gebruikt als bevestiging van de geruchten rondom Ellen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

NikkieTutorials showt voor het eerst haar domein

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

NikkieTutorials geeft corona-update over moeder: 'Gaat beter'

"Laat ik zeggen dat er een groot verschil is tussen De Wereld Draait Door en Ellen. En dan geef ik jullie het positieve handje. (...) Het is heel leuk dat jij wél vooraf hallo komt zeggen", legde ze destijds aan Matthijs van Nieuwkerk uit. Matthijs vroeg daarop of het er bij zijn Amerikaanse collega "afstandelijker, killer" aan toe gaat en dat is volgens Nikkie zo.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

NikkieTutorials vierde presentator songfestival

Nikkies opmerkingen deden veel stof opwaaien in Nederland, maar bleven netjes binnen de landsgrenzen. Inmiddels hebben de beelden van DWDD ook Amerika bereikt doordat YouTuber Sebastian Williams die vertaald heeft. Zijn video is inmiddels bijna 2 miljoen keer bekeken. Ook onder Nikkies post op Instagram met Ellen gaat de discussie door. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder NikkieTutorials heeft corona: 'Ik ben hartstikke bang'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie de Jager geteisterd door nachtmerries na coming-out

Het is een nogal bewogen jaar geweest voor Nikkie. In de video hieronder vertelt ze erover. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!