Beeld © YouTube-kanaal VTM

Ex-K3-lid Karen Damen imponeert met onverwachte cover

31 maart 2020 14:18

Waar ze in K3 alleen kinderliedjes zong, draait Karen Damen (45) inmiddels voor menig genre haar hand niet om. Dat bewijst ze door haar deelname aan het Vlaamse programma 'Liefde voor Muziek', waar ze een indierock-nummertje van Amy MacDonald voor haar rekening neemt.

"Nu hoor je pas echt dat ze best wel goed kan zingen"

Mocht iemand nog twijfelen aan de zangkunsten van de voormalig K3-ster: dat is niet nodig. Karen doet in de Vlaamse televisieshow een uitvoering van Amy's nummer 'Let's Start a Band' uit 2008, en dat klinkt lang niet onverdienstelijk. Karens vocale kunstjes worden zeer gewaardeerd door de mededeelnemers van de show én de kijkers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

K3 wil kinderen handen laten wassen met nieuw liedje

Onder het YouTube-filmpje staan laaiend enthousiaste reacties. "Positief verrast. Blijf in het Engels zitten", stelt één kijker. "Wat hoor ik haar graag zingen! Wauw! Topper is ze", aldus een ander. "Schitterend", "Dit gaat haar veel beter af dan zingen in het Nederlands. Nu hoor je pas echt dat ze best wel goed kan zingen" en "Top!" zijn andere reacties. Ook Karens voormalige collega Kristel Verbeke is onder de indruk. "Ik hoor je nog steeds zo graag zingen", schrijft ze op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

K3-Klaasje neemt volgende stap in relatie met vriend Max

De nieuwe K3 heeft ook nog altijd veel succes. In de video hieronder sprak RTL Boulevard met Klaasje, Marthe en Hanne. 

K3-Klaasje moet nog even wennen aan samenwonen met vriend

00:47

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!