ANP

Gordon geeft opheldering over ‘mysterieuze man’ in zijn leven

31 maart 2020 16:07

Gordon (51) wist zijn volgers flink te verrassen toen hij onlangs een foto van een mysterieuze man op zijn Instagram plaatste. Er kwamen meteen geruchten op gang, en toen hij de foto weer bliksemsnel verwijderd, werd dat niet bepaald minder. De presentator geeft aan Paul de Leeuw (58) tekst en uitleg over het voorval.

"Ik ben zo digibeet als de pleuris"

Paul probeert zijn quarantainetijden door te komen met een soort Instagram-talkshow. Hij belt daarin verschillende BN’ers en deze keer was Gordon aan de beurt. Paul legt 'm meteen het vuur aan de schenen: “Ga je nog wel even zeggen wie die man was in je keuken of worden we in het ongewisse gelaten?" Gordon wil dat met alle liefde doen, want het verhaal steekt iets minder spannend in elkaar dan we in eerste instantie dachten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon heeft het 'vreselijk moeilijk' om corona-tijd te doorstaan

“Ik heb per ongeluk een foto van een vriend van mij gepost op mijn tijdlijn. Ik ben zo digibeet als de pleuris. Die jongen ken ik amper”, legt hij uit. Paul laat het er niet bij en wil maar al te graag weten waarom deze ‘onbekende’ jongen dan bij hem in de keuken staat. “Dat was mijn keuken niet”, verdedigt Gordon zich.

Volgens de zanger stuurde een vriend van hem deze foto en vroeg of ze pannenkoeken moesten komen bakken. “Toen heb ik waarschijnlijk die foto gepost en ben ik gaan slapen.”

Gordon had tot voor kort een nieuwe vlam in zijn leven, maar dat pakte helaas niet goed uit. “Ik heb een heel vervelende tijd achter de rug met iemand die niet was wie hij was. Ik ben er klaar mee, ik blijf gewoon even lekker op mezelf!”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon roept zijn volgers op om wél te hamsteren