Beeld © Getty Images

KUWTK-opnames lagen stil na heftig gevecht Kim en Kourtney

31 maart 2020 16:16

De Kardashian-dames gingen elkaar te lijf in de seizoensopening van 'Keeping Up With the Kardashians'. Het heftige gevecht tussen Kim (39) en Kourtney (40) was niet alleen voor de kijkers thuis moeilijk om aan te zien, maar ook voor het productieteam achter het programma. Daarom staakten ze een week lang de opnames van de show, vertelt Kim in 'Tonight Show with Jimmy Fallon.'

"Het was vrij intens"

De klauwen waren gevijld voor de opnames van Keeping Up With the Kardashians: Kim en Kourtney vlogen elkaar in de haren omdat Kim de werkethiek van Kourtney bekritiseerde. De twee krabden, trapten én sloegen elkaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Instagram moet het met een Kardashian minder doen

Kim sloeg haar oudere zus tweemaal in het gezicht, omdat Kourtney haar heel pijnlijk had gekrabd. Dat legt de realityster uit bij The Tonight Show with Jimmy Fallon. "Het was vrij intens", aldus Kim. Ze heeft al tijden onenigheid met haar zus, omdat Kourtney sinds 2017 twijfelt of ze nog mee wil doen aan het programma. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian gooit olie op het vuur in Kanye en Taylor-rel

"Ze zal niet opeens zeggen 'ik ga niet meer filmen', maar ze komt elke dag naar werk met een attitude", verklaart Kim. "Ze doet dan onaardig tegen de crew en tegen ons en wil gewoon niet de knoop doorhakken. (...) Toen m'n moeder het gevecht zag, moest ze huilen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rob Kardashian verliest voogdijverzoek om dochtertje

Inmiddels gaat het weer beter tussen de zussen, maar Kim bevestigt wel dat Kourtney niet meer zal terugkeren in de show. "Ze besloot dat ze wat tijd vrij wilde nemen en ik denk dat ze dat echt nodig heeft", legt ze uit aan Jimmy Fallon. "Ik denk dat ze zich echt beter zal voelen." 

Op een ander front is Kim ook druk bezig. Ze studeert om advocaat te worden en pleit voor strafvermindering van gevangenen in de Verenigde Staten. Bovendien heeft ze daar een documentaire over gemaakt, waar ze in de video hieronder over vertelt. 

Keeping Up With the Kardashians is te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!