Huisdieren Arnold Schwarzenegger zijn grote hit op social media

1 april 2020 02:26

Arnold Schwarzenegger (72) maakt het beste van zijn tijd nu hij in thuisisolatie zit in Californië en dat doet hij dagelijks met zijn huisdieren. Naast hondje Cherry heeft hij twee opvallende dieren rondlopen: ezeltje Lulu en mini-paardje Whiskey. De acteur post regelmatig foto's en filmpjes van zijn beestenboel op sociale media, wat ertoe heeft geleid dat de dieren enorm populair zijn geworden.

Volgers van The Terminator zeggen vrolijk en blij te worden van zijn berichten en vragen dagelijks of hij niet meer kan posten van zijn beesten. Zo liet Arnold onder meer zien hoe hij een potje schaakte met ezel Lulu en fietste hij met hen door de tuin om ze wat beweging te geven. De dieren mochten ook aan tafel komen staan tijdens het eten en kregen beide een vers blaadje sla.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Arnold Schwarzenegger en Clint Eastwood sluiten 2019 sportief af

Omdat er inmiddels zoveel fans van Lulu en Whiskey zijn, heeft Arnold besloten speciale T-shirts van de dieren te laten maken, waarvan de volledige opbrengst naar het goede doel After School All Stars gaat, dat hij in 1992 oprichtte. Deze organisatie zorgt ervoor dat kinderen veilig zijn en hun families genoeg te eten hebben.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Arnold Schwarzenegger heeft moeite met seksscènes zoon zien

Een beetje verlichting is fijn, want er zijn nog altijd veel vragen. Diederik Jekel beantwoordt de prangende vragen van BN'ers en ook Kim-Lian van der Meij zit met een vraagstuk.

Diederik: 'Hou ook binnenshuis zoveel mogelijk afstand'

03:44

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!