Beeld © Getty Images

Memphis Depay onder vuur om foto met leeuwenwelp

01 april 2020 13:36

Memphis Depay (26) heeft zich niet populair gemaakt bij zanger Gordon (51) en schaatser Kjeld Nuis (30), nadat hij een foto met een leeuwenwelp plaatste op Instagram.

"Slechter voorbeeld dan dit kan niet"

De voetballer, die een levensgrote tatoeage van een leeuw op zijn rug heeft, deelde een bijzondere foto op social media. Hierop is de voetballer te zien, terwijl hij een leeuwenwelp vasthoudt. De foto kan rekenen op flink wat kritiek.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Memphis Depay scoort ook op muzikaal vlak

Zo plaatst Kjeld Nuis een afkeurende emoticon. Als hem gevraagd wordt waarom hij zo reageert, legt hij uit: “Dieren horen in Afrika in het wild op te groeien, slechter voorbeeld dan dit kan niet. Daarom. Verder fantastische voetballer, maar heel jammer dit.”

Ook Gordon kan de foto niet waarderen. “So not done”, schrijft hij. De twee zijn zeker niet de enige bij wie de foto reactie uitlokt. “We moeten het houden van leeuwen als huisdieren stoppen”, is een veel gelikete reactie onder de foto.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beroofde Memphis Depay looft beloning uit voor gouden tip

Ook zijn er veel reacties die een verwijzing maken naar de onlangs uitgebrachte bizarre Netflix-docu Tiger King. “Memphis Exotic”, is een van de reacties. Waar de docu precies over gaat zie je hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!