Beeld © ANP

Isa Hoes heeft belangrijke boodschap voor volgers

01 april 2020 14:10

Ook Isa Hoes houdt zich aan de verstrekkende coronamaatregelen, hoe moeilijk het ook is. De 52-jarige actrice deelt op haar Instagram hoe zij deze bijzondere tijden meemaakt en heeft een belangrijke boodschap voor haar volgers.

"Het is niet makkelijk, maar we kunnen dit"

De actrice deelt een foto van een bosje tulpen. “De tulpen willen ook naar buiten”, schrijft ze erbij. “Lieve mensen; nog even volhouden. Het is niet makkelijk, maar we kunnen dit. Ik heb in mijn leven altijd proberen te kijken naar de positieve kant. Naar wat kan ik hier uit halen, wat levert het mij op.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Isa Hoes: 'Eerste keer seks na overlijden Antonie was doodeng'

“Dan komt er ook weer een moment waarin ik al mijn zegeningen tel, heel dankbaar ben en zelfs weer verder kan kijken; waar sta ik nu en wat zou ik nog willen in het leven”, vervolgt ze. Isa legt uit dat ze het mooi vindt om te zien hoe iedereen zijn eigen ritme probeert te vinden.

“Wees lief voor jezelf in deze roerige tijden, dan ben je het ook voor een ander.” Isa besluit haar bericht met haar steun uit te spreken voor iedereen die het momenteel zwaar heeft. “We denken aan jullie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Isa Hoes had met kennis van nu depressie Antonie anders aangepakt

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!