Beeld © Instagram @nicolettevandam1

Nicolette van Dam neemt Bas Smit in het ootje

01 april 2020 14:45

Bas Smit is van een koude kermis thuisgekomen. De man van Nicolette van Dam dacht even in het zonnetje gezet te worden door zijn kids, maar het was allemaal slechts een grap. Helaas!

"Dit had ik niet verwacht"

Het zou je maar overkomen: denken dat je een heel mooi cadeau krijgt, om er vervolgens achter te komen dat het wc-rollen zijn...Bas Smit weet er alles van, zijn dochters haalden vandaag deze grap met hem uit. Zijn vrouw Nicolette is het meesterbrein achter het geintje en deelt hem trots met haar volgers op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette van Dam 'maakt er een feestje van' ondanks corona

In de video is te zien hoe de kids van het stel met een grote doos van Louis Vuitton aan komen zetten, terwijl Bas braaf zijn handen voor zijn ogen heeft. "We hebben een cadeautje voor je", klinkt de stem van de actrice. Terwijl hun dochtertjes hun lach bijna niet kunnen inhouden, speelt Bas het spelletje mee. "Dit had ik niet verwacht", spreekt hij verbaasd.

"Het is gewoon een beetje voor deze tijd", vertelt Lola-Lily aan haar vader. Maar als hij de doos openmaakt zit 'ie vol met... wc-papier. "Deze kan echt niet!", roept Bas terwijl hij zijn kinderen te grazen neemt.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Bas Smit steekt de draak met Dave Roelvink

De bekende (en mindere bekende) volgers van het koppel gaan helemaal stuk in de comments. Zo laat Soundos achter: "Met een tas je kont afvegen is vrij pijnlijk. Heb liever toiletpapier." Ook Annemarie Keizer, Viktor Brand, Tanja Jess en Tim Douwsma gieren het uit.

Een beetje humor kunnen we in deze tijden allemaal wel gebruiken. Zo vindt ook komiek Guido Weijers.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!