Beeld © ANP

Nicolette Kluijver steekt de draak met Emma Wortelboer

01 april 2020 17:46

Grappen en grollen zijn de voornaamste ingrediënten van 'De TV Kantine' en dit keer is het de beurt aan Nicolette Kluijver (35) om zich van haar beste persiflage-kant te laten zien. Voor het programma doet ze Emma Wortelboer (23) na.

"Het was hysterisch heerlijk om je na te doen"

Het iconische moment dat Nederland besefte het Eurovisiesongfestival van 2019 te hebben gewonnen leidde tot vele reacties. Van een uitzinnige Duncan Laurence tot ongeloof bij Zweden, maar vooral ook de hysterische uithaal van puntenuitdeler Emma Wortelboer. In De TV Kantine nemen ze het muziekspektakel op de hak en ook zij wordt voor de gelegenheid gepersifleerd.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Net echt: De TV Kantine speelt Vis a Vis na

Nicolette wil bij voorbaat al "graag mijn excuses aanbieden", laat ze weten op Instagram. Maar het was het waard, zegt ze. "Het was hysterisch heerlijk om je na te doen", schrijft ze aan Emma. Ook Elise Schaap en Carlo Boszhard schitteren op de foto, zij zijn namelijk verkleed als ABBA-leden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rick Brandsteder blinkt uit als drag in De TV Kantine

Het belooft een hilarische, maar vooral hysterische Eurovisiesongfestival-special te worden morgenavond om 20.30 uur in De TV Kantine bij RTL4. Vorige keer schitterde Rick Brandsteder nog als drag queen, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!