Beeld © ANP

Bert Kuizenga en vrouw lagen in ziekenhuis door corona

02 april 2020 07:24

Presentator Bert Kuizenga (64) en zijn vrouw Astrid zijn besmet geraakt met het coronavirus. Beiden werden er zo ziek van dat ze werden opgenomen in het ziekenhuis, zo onthult dochter Roosje tegenover 'De Telegraaf'.

"Het is vreselijk om je ouders zo ziek te zien"

"Het is nu ruim drie weken geleden dat mijn vader en moeder allebei wat grieperig werden. Het zag er eerst naar uit dat het iets onschuldigs was, maar het werd steeds erger. Op een gegeven moment hadden ze grote ademhalingsproblemen en kregen ze bijna geen lucht meer", vertelt Roosje, ook wel bekend als dj Mia More.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bert Kuizenga trots als een pauw op dochter Roosje

Alle alarmbellen gingen op dat moment af. "Het is vreselijk om je ouders zo ziek te zien", aldus Roosje. "Ik ken ze gelukkig niet anders dan hele vitale, gezonde mensen zonder bijzondere medische achtergrond. Ze sporten vaak, roken niet, maar toch werden ze ineens heel erg ziek. Het kan dus blijkbaar echt iedereen overkomen."

Inmiddels zijn de 64-jarige Bert en zijn vrouw Astrid weer herstellende. "Mijn vader mocht afgelopen week uit het ziekenhuis. (...) Mijn moeder ligt nog in het ziekenhuis, maar zij mag er binnenkort uit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rick Brandsteder gelukkig met dochter Bert Kuizenga

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!