Beeld © Instagram @chantaljanzen.official

Chantal Janzen kan wel janken na actie van zoontjes

03 april 2020 14:24

Chantal Janzen (41) probeert haar aandacht zo goed mogelijk te verdelen tussen haar twee jongens, maar dat is niet altijd even makkelijk. En al helemaal niet in deze quarantainetijd. Gelukkig zorgen haar boys goed voor elkaar, zo laat ze weten op Instagram.

"Zo lief klinken deze gesprekken dan. Kan wel janken"

Hoewel het voor de elfjarige James wel even wennen was dat hij opeens een broertje had, zou hij nu nooit meer zonder willen. "Je bent alleen wat vaker moe sinds Bobby er is. Dat is niet zo raar. Als ik jou was, zou ik ook moe zijn. Want je moet soms best hard werken", vertelt hij in de nieuwste special van haar tijdschrift &C.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen reageert: 'Ik heb echt niks verdiend aan RUMAG'

James is dan ook een echte grote broer voor Bobby van twee. Hij helpt hem zelfs zindelijk maken. De presentatrice, die elke poep en scheet (in de geval wel heel letterlijk) van haar kroost op Instagram deelt, trakteert haar volgers ook op dit nieuwtje. "James leert Bobby op dit moment om op de wc te zitten. Had ‘ie zelf bedacht. Iedere dag zet hij hem er twee keer op", aldus Chantal. "Zo lief klinken deze gesprekken dan. Kan wel janken.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen vertelt over vernieuwde songfestivalplannen

Of er nog een derde komt? "Ik zeg nooit nooit", zei Chantal in haar eigen blad. "Het is gewoon zo leuk, om zo’n klein wezen rond te hebben lopen."

Niet alle moeders zijn op dit moment zo positief. Bevallen tijdens de coronacrisis is namelijk geen feestje. Kelly Weekers is van plan om thuis te bevallen en net-bevallen moeders delen dat het wel lastig is zo alleen thuis. Bovendien mag er geen visite komen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!