Beeld © ANP

Isa Hoes blij verrast met oude foto's met Antonie Kamerling

03 april 2020 15:01

Fotograaf Govert de Roos maakte de dag van Isa Hoes een beetje verdrietiger, maar ook mooier. Hij gaf haar een aantal exclusieve foto's waar Isa Hoes en haar grote liefde Antonie Kamerling op te zien zijn. Op Instagram toont een trotse Isa de beelden.

Het is inmiddels tien jaar geleden dat Antonie Kamerling uit het leven stapte. De herinneringen maken Isa nog steeds verdrietig, schrijft ze op Instagram. Maar het is ook heel mooi en louterend om beelden te zien van hoe fijn ze het ooit hadden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Isa Hoes heeft belangrijke boodschap voor volgers

Maik de Boer verzorgde de styling van de foto’s en reageert onder de kiekjes. “En wat hadden we een plezier. Het was één en al liefde in de studio en dat zie je.” Onder de foto's reageren ook Kim-Lian van der Meij, Eva van de Wijdeven en Danielle Oerlemans met een reeks hartjes.

Isa vertelde onlangs in een interview met ’t Wordt Nu Laat op NPO Radio 2 dat ze met de kennis van nu andere stappen zou hebben ondernomen. “Met de kennis van nu zou ik Antonie aan zijn oren naar de psychiater hebben getrokken. Ik heb hem wel gestuurd in een bepaalde richting, maar je bent twee volwassen mensen. En hij was ook een volwassen mens met een eigen keus. Ik had er misschien strenger in moeten zijn, maar ik heb toen gedaan wat ik kon doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Isa Hoes had met kennis van nu depressie Antonie anders aangepakt

Denk je aan zelfmoord? Of maak je je zorgen om iemand met suïcidale gedachten? Neem dan contact op met de Zelfmoordpreventielijn: 0900-0113.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!