Beeld © IMDB

Spoilers! Fans La Casa de Papel betreuren overleden personage

5 april 2020 14:27

Het vierde seizoen van de populaire Spaanstalige hitserie 'La Casa de Papel' staat pas sinds vrijdag online, maar de echte fans hebben het laatste deel al helemaal gezien. In het nieuwste seizoen overlijdt een personage dat bij veel fans groot favoriet is. En dat betreurt vrijwel iedere kijker. Let op: spoilers!

"De rol was speciaal voor mij geschreven"

Het personage dat overlijdt, had het aan het einde van het vorige seizoen al lastig. Nairobi werd toen namelijk in haar borst geschoten toen ze naar haar zoontje keek. Inspecteur Alicia Sierra had haar zoontje meegebracht om haar uit de tent te lokken.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Finalmente! De nieuwste La Casa de Papel staat online

In het begin van seizoen vier opereren de andere overvallers Nairobi, waardoor ze nog in leven blijft. Bij de operatie hebben ze wel een stuk van haar long moeten verwijderen. Als bodyguard Gandía vervolgens ontsnapt, doodt hij Nairobi bijna alsnog, maar ook dit overleeft ze.

Uiteindelijk is het toch Gandía die een einde aan haar leven maakt. Voor het oog van alle andere overvallers schiet hij Nairobi dood.

 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nieuwe trailer La Casa de Papel geeft duidelijkheid over Nairobi

Derde seizoen La Casa de Papel nóg een stapje groter

04:24

Een leuk detail is dat de rol speciaal voor de actrice, Alba Flores is geschreven. "De schrijvers hadden met Tokyo maar één vrouwelijk personage. Ze wisten dat dat niet ging werken. Ik werd gebeld of ik mee wilde doen. De rol is speciaal voor mij geschreven", zei Alba in een eerder interview.

De kijkers vinden het ongelofelijk jammer dat Nairobi is gestorven. Op Twitter laten ze dat blijken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!