Gordon Beeld © ANP

Gordon: 'Als ik corona krijg, dan ben ik dood'

6 april 2020 10:09

De 51-jarige Gordon heeft het vreselijk zwaar tijdens de coronacrisis. Naar eigen zeggen is er een grote kans dat hij aan de ziekte zou overlijden, zo vertelt hij tijdens 'Beau Blijft Binnen.'

"Veel mensen gaan juichen als dat gebeurt"

Heel Nederland blijft massaal thuis om te voorkomen besmet te raken met COVID-19. Toch is Gordon erg bang dat hij alsnog wordt getroffen door de ziekte, vertelt hij tijdens Beau Blijft Binnen. "Ik ben heel voorzichtig", legt hij uit. "Ik spuit namelijk een middel in, dat is een biological. Dat onderdrukt je immuunsysteem. Dus als ik het krijg, ben ik gewoon dood. Klaar." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon heeft het gezellig met date tijdens thuisquarantaine

Presentator Beau drukt Gordon op het hart om zich aan de regelgeving van de overheid te houden. De zanger verzekert hem dat 'ie dat doet, want hij wil het virus echt niet krijgen. "Al denk ik dat veel mensen gaan juichen als dat toch gebeurt", lacht Gordon bij de gedachte dat hij het coronavirus zou krijgen. Hij zit nu thuis te wachten tot het allemaal voorbij is, wat hij gelukkig niet alleen hoeft te doen. Zijn nieuwe liefje zit namelijk samen met hem in thuisquarantaine. 

Beau Blijft Binnen maakt niet alleen indruk op de kijker, ook Beau zelf houdt het niet droog wanneer hij erop terugkijkt. Dat zie je in de video hieronder. 

Beau ontroerd door eerste aflevering Beau Blijft Binnen

00:23

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!