Beeld © ANP

Maxime Meiland deelt bikinilijf met de rest van de wereld

6 april 2020 11:58

De meeste Nederlanders hebben op dit moment de zomer in hun bol door het lekkere weer. Voor Maxime Meiland (24) is dit dagelijkse kost in Frankrijk. Het is daar zelfs zo warm dat de 'Chateau Meiland'-ster een plons neemt en dat deelt met haar volgers op Instagram.

"Wil je met me trouwen?"

Chateau Meiland draait ondanks de coronacrisis gewoon door, ook al zijn er op dit moment nauwelijks gasten in het kasteel. De familie heeft dus alle tijd om zich op andere dingen te focussen. Voor Maxime het ideale moment om in het zwembad te genieten van het warme zonnetje en haar volgers mee te laten genieten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland valt op oudere Hollandse kaaskoppen

De bikinifoto die Maxime deelt op Instagram zorgt voor vele lovende reacties. "Je bent zo mooi", stelt één fan vast. "Wil je met me trouwen?", vraagt iemand die blijkbaar zeer onder de indruk is van Maxime's knappe uiterlijk. Een ander herinnert haar eraan wel goed te smeren, maar beaamt dat ze 'een mooi kleurtje' heeft. Verder stromen de liefdevolle emoji's ook binnen onder het kiekje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland werd erg gepest: 'Ik wilde er een eind aan maken'

Niet alleen Martien en Erica hebben de real life-soap-smaak te pakken, ook dochter Maxime kan er wat van. Inmiddels heeft ze er namelijk eentje over haar eigen leven. In de video hieronder vertelt ze er alles over. 

Appel valt niet ver van de boom: Maxime krijgt eigen realityserie

01:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!