Beeld © ANP

Zoontje van P!nk had erg heftige vorm van corona

06 april 2020 13:11

Zangeres P!nk, die onlangs is genezen van het coronavirus, heeft verteld hoe ze het virus heeft ervaren. Ook legt ze uit hoe ziek haar zoontje is geweest door het virus, waarbij ze het niet droog houdt. Dit doet de zangeres allemaal in een Instagram Live interview.

"Hij is zo ontzettend ziek geweest"

"Er zijn veel nachten geweest dat ik heb gehuild", deelt de zangeres. Ze dacht zelf eigenlijk dat kinderen niet of nauwelijks vatbaar waren voor het virus, maar daar kwam ze snel op terug. "Dat is geen garantie. Niemand is veilig voor corona."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

P!nk: ‘Gek om aan deze nieuwe realiteit te wennen‘

Sterker nog, haar zoontje Jameson had heftige klachten. "Hij is zo ontzettend ziek geweest", vertelt P!nk. "Het was een enge situatie. Ik had hem nog nooit zo meegemaakt en zelf voelde ik me ook beroerd. Ik heb astma, dus ik ben ook een risicogroep."

Nu ze beide genezen zijn, blikt de Beautiful Trauma-zangeres terug op de periode. "Het was alsof we in een achtbaan zaten, maar er niet uit konden. Gelukkig zijn we nu weer beter." Haar man en andere kind, dochtertje Willow, hebben het virus overigens niet opgelopen.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

P!nk: ‘Gek om aan deze nieuwe realiteit te wennen‘

Een deel van het interview is te zien in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!