Beeld © ANP

Gert Verhulst moet afscheid nemen van zijn familie

06 april 2020 17:28

Een droevige dag voor de familie Verhulst. Gert heeft namelijk afscheid moeten nemen van zijn familie met wie hij al geruime tijd in quarantaine zit. De presentator moet het huis verlaten, maar of de rest van het gezin zo erg vindt…

Zoon Viktor Verhulst legt zijn leven in quarantaine vast in een vlog. In zijn meest recente Viktor Vlogdown is te zien hoe vader Gert zich klaarmaakt om het huis waar het gezin in verblijft te verlaten. Gert gaat namelijk weer van start met een nieuwe reeks van het populaire Vlaamse programma Gert Late Night. Vanwege het coronavirus is er namelijk niet alleen besloten om publiek te weren, maar ook de cameramensen zullen niet aanwezig zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gert Verhulst geeft riempje Samson over aan nieuw baasje

In dit programma verblijft Gert samen met James Cooke een aantal weken op zijn eigen boot, de Evanna. Elke week logeren er drie bekende Vlamingen of Nederlanders. Een nieuwe reeks gaat op 6 april van start en dus zullen Viktor, Marie en Ellen Gert een tijd moeten missen. Gert Late Night zal er echter ook anders uit komen te zien.

In de vlog is te zien hoe het gezin afscheid neemt van de vader des huizes en er een gezellig avond van maakt. De volgende ochtend is het dan echt zo ver en zwaait het gezin hem uit. Als Gert echter is verdwenen kan het overgebleven drietal het niet laten om een klein feestje te organiseren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Viktor Verhulst deelt leven tijdens corona-quarantaine in vlog

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!