Beeld © Getty Images

Matthew McCounaghey verrast bejaarden met virtueel potje bingo

07 april 2020 02:24

Een aantal senioren uit Round Rock, Texas wisten niet wat ze meemaakten toen niemand minder dan Matthew McConaughey (50) een potje bingo met hen ging spelen via de computer. De acteur, zelf ook afkomstig uit Texas, organiseerde de bingoavond om de ouderen een verzetje te geven.

"Wij willen je laten weten dat wij door zullen gaan om elk rood lampje weer groen te krijgen"

Matthew presenteerde de bingo en werd daarin bijgestaan door zijn vrouw Camila, hun twee kinderen en zijn moeder Kay. De senioren konden het geheel online volgen en hadden de grootste lol toen de acteur uiteindelijk twee winnaars bekend maakte. Het verzorgingshuis waar de ouderen wonen kwam woorden tekort om te acteur te bedanken voor zijn vriendelijke, en vooral vrolijke, geste.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Matthew McConaughey koppelt moeder aan vader Hugh Grant

De acteur postte een poosje terug een bericht op sociale media waarin hij zei 'dat elk rood licht uiteindelijk weer op groen springt'. Daaraan refereerden de oudjes in hun dankwoord aan Matthew toen ze hem bedankten. "Wij willen je laten weten dat wij door zullen gaan om elk rood lampje weer groen te krijgen! Ontzettend bedankt voor alles en blijf gezond", aldus de dankbare senioren.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Jarige Matthew McConaughey maakt debuut op de gram

Iedereen probeert op zijn of haar manier voor wat verlichting te zorgen in deze duistere tijden, zo ook Gerard Joling.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!