Beeld © ANP

Lil' Kleine kijkt terug op zijn succes in sentimenteel bericht

7 april 2020 09:02

Terwijl Lil' Kleine (25) nog altijd vastzit in Dubai, draait de wereld om hem heen door. Zo verscheen afgelopen week zijn nieuwe album 'Jongen Van De Straat'. Op Instagram blikt de rapper daarom terug op de afgelopen jaren.

"Alles wat voor altijd genoeg is"

Drie jaar geleden bracht Jorik, de echte naam van de rapper, zijn album Alleen uit. 'Een album geschreven vanuit zichzelf als individu, in de wereld van roem, rijkdom en aandacht, nog onwetend van wat ware (onvoorwaardelijke) liefde kan doen voor een mensenleven', omschrijft hij zelf de plaat.
 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil' Kleine doet harten smelten met foto's van zoontje

Drie jaar later kijkt Lil' Kleine terug op de periode sinds zijn laatste album. "En zie ik hoe die jongen die ooit alleen was, nu echt alles heeft wat hij nooit had kunnen dromen. Alles wat voor altijd genoeg is. Opgesloten en wel, met dit nieuwe leven die me opnieuw de wereld leert ontdekken, met een mama die nu voor twee mannen de ruggengraat vormt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoontje Lil' Kleine getroffen door koorts

En juist in deze duistere tijden is dat extreem belangrijk. Het vult zijn hart dan ook met warmte dat zijn nieuwe muziek zo goed wordt ontvangen en 'doet hem dromen over dagen dat we weer samen mogen komen'. Tot die tijd gunt hij zijn fans geluk en gezondheid, zo schrijft hij in de emotioneel post. "Hou je cirkel klein en zorg dat je de liefde die je hebt en met je mee draagt kan richten op hen die je compleet maken, de gene waarvan je je een leven zonder niet voor wilt stellen."

En hoewel de rapper zorgeloos lijkt te genieten van zijn vakantie, spelen er ook grote zorgen:

Lil' Kleine maakt zich grote zorgen om gezondheid vader

02:24

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!