Beeld © ANP

Rico Verhoeven deelt zijn visie op échte liefde na relatiebreuk

07 april 2020 18:09

Het is nu al een tijdje over en uit tussen Rico Verhoeven (30) en Jacky Duchenne. Na 13 jaar zet het koppel een punt achter hun relatie, maar veel meer werd er niet bekend over hun breuk. De kickbokser deelt op Instagram nu hoe hij naar relaties kijkt aan de hand van een quote van acteur Will Smith.

"Haar geluk is haar verantwoordelijkheid"

"Je kunt een ander niet gelukkig maken", laat Rico weten aan zijn volgers. Het enige wat je kunt doen, is iemand 'laten lachen', 'laten glimlachen' en 'goed laten voelen.' "Maar of iemand gelukkig is, ligt volledig buiten jouw controle", gaat hij verder. "We hebben zo'n romantisch idee in ons hoofd dat je één persoon wordt als je samen bent. Maar je bent twee compleet verschillende individuen op twee compleet verschillende reizen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ongeluk zit in klein hoekje: Rico Verhoeven breekt rib journalist

"Haar geluk is haar verantwoordelijkheid en jouw geluk is jouw verantwoordelijkheid", aldus Rico. Volgens de kickbokser moet je je 'interne blijdschap' vinden, omdat je 'haar kopje met geluk' niet hoeft te vullen en andersom ook niet. "Het kan destructief zijn als je verwacht van je partner om in al jouw behoeften te voorzien. Het is onrealistisch om de verantwoordelijkheid van jouw geluk van een ander af te laten hangen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rico Verhoeven reageert op geruchten rond relatiebreuk

Rico liet al eerder aan RTL Boulevard weten hoe het met hem ging. De kickbokser vertelt over de 'zware tijd' waar hij doorheen gaat in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!