Beeld © ANP

Zoon Tijl Beckand lag in ziekenhuis na coronabesmetting

7 april 2020 22:10

Cabaretier en televisiepresentator Tijl Beckand (45) is niet de enige uit zijn gezin die besmet is geraakt met het coronavirus. Ook zijn vriendin en drie kinderen hebben het longvirus opgelopen en zijn ziek geweest. Faas, het achttien maanden oude zoontje van Tijl, werd het hardst getroffen en lag even in het ziekenhuis.

"Hij is een nachtje in het ziekenhuis geweest. Dat was heel pittig"

"Hij werd opgenomen met ernstige ademhalingsproblemen", vertelt Beckand dinsdag in het radioprogramma Veronica Inside. "Hij is een nachtje in het ziekenhuis geweest. Dat was heel pittig. Maar daar is hij toen ook getest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tijl Beckand heeft corona: 'Het is heel venijnig'

Toen zijn zoontje positief getest werd op het virus stond voor Tijl vast dat hij ook besmet was. "Toen was het 99,9% zeker dat wij met al onze klachten het ook hadden", zegt hij. Inmiddels gaat het weer goed met Faas en de rest van zijn gezin en hoopt Tijl met het paasweekend weer met z'n allen buiten te kunnen zitten.

Samen met zijn oude collega's Ruben van der Meer en Ruben Nicolai maakt Tijl iedere dag de serie Quarantaine TV. Meer hierover zie je in de video hieronder. 

Groot deel van De Lama's maken comeback

01:10

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!