Beeld © YouTube-kanaal EllenTube

Ellen DeGeneres met de neus op de feiten gedrukt door critici

08 april 2020 13:01

Quarantaine is voor niemand een pretje, maar voor sommigen is het net wat relaxter dan voor anderen. Ellen DeGeneres (62) besloot haar show weer te maken, maar haar opmerkingen over haar zelfisolatie schieten in het verkeerde keelgat bij de kijkers thuis.

"Quarantaine voelt alsof je in de gevangenis zit"

In Ellens eerste show vanuit huis vertelde ze over haar ervaringen met zelfisolatie. "Quarantaine voelt alsof je in de gevangenis zit", aldus de presentatrice. "Dat komt vooral door het feit dat ik de afgelopen tien dagen elke dag hetzelfde draag en iedereen hier thuis gay is." Het werd al snel opgepakt door Twitteraars, die haar ervan beschuldigen niet helemaal te begrijpen hoe moeilijk het is als je geen celebrity bent. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellen DeGeneres maakt show vanuit huis

"Mijn 19-jarige dochter telt als 'essentiële werker' en moet elke dag in een fastfoodrestaurant werken", reageerde er eentje. "Ze wordt elke dag blootgesteld. Niemand boeit het wat de geprivilegieerde Ellen doet in haar mega villa." Het is kritiek die meerdere sterren naar hun hoofd geslingerd krijgen, omdat ze in hun enorme huizen vertoeven. "Hou je mond, Ellen. Jezus", aldus een ander. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oud-medewerkers noemen Ellen Degeneres 'gemeen wijf'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellen DeGeneres stopt tijdelijk met haar talkshow

Ellen is niet de enige die online veel kritiek ontvangt. Ook vele BN'ers krijgen bakken over zich heen, zoals in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!