Beeld © RTL/William Rutten

Beau zet beste beentje voor en helpt mee als vuilnisman

08 april 2020 14:34

Helpen waar het kan lijkt het levensmotto van Beau van Erven Dorens (49) te zijn. De presentator stak de handen al uit de mouwen om daklozen te helpen samen met zijn goede vriend Patrick, neemt het programma 'Beau Blijft Binnen' op én helpt nu de vuilnismannen een handje.

"Ik vind dit echt helemaal top"

Beau doet er alles aan om de quarantainetijd zo dragelijk mogelijk te maken, lijkt het. Op Twitter gaat er nu een filmpje rond waarbij de presentator zich van zijn beste kant laat zien. Hij is in Utrecht om de vuilnisbrigade te helpen en prullenbakken te legen. 'Dus Beau blijft niet thuis, maar springt vitaal bij', vraagt de twitteraar zich hardop af.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrouw Beau maakt zich grote zorgen om gezondheid zoons

Volgens de aanschouwer was er 'geen zichtbare cameraploeg bij, dus zou zomaar kunnen dat hij echt een steentje bijdraagt', aldus de twitteraar. 'Ik hou van Beau', 'Ik vind dit echt helemaal top' en 'Ik ben zo gek op Beau' reageren mensen onder het zoete filmpje van de presentator. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau Blijft Binnen komt met doordeweeks alternatief

Beau weet de coronacrisis ook door te komen met zijn nieuwe programma Beau Blijft Binnen. Hierin ontvangt hij zijn gasten via de webcam en hij neemt het allemaal op vanuit zijn eigen huis. Hij vertelt erover in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!