Beeld © Instagram @fredvanleer

Fred van Leer maakt fashion van een kussen en een riem

08 april 2020 16:06

Door de thuisquarantaine waar veel mensen nu in zitten, komt de ene na de andere challenge op. Fred van Leer (43) doet mee aan een wel heel bijzondere: de 'quarantainepillowchallenge', waarbij hij slechts 'gekleed' is in een kussen met een riem eromheen.

"Ik kan deze challenge natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan"

Op het Instagram account van Fred kunnen we zien hoe de stylist zijn nieuwe outfit rockt. Als je vluchtig kijkt, lijkt het zelfs even alsof het gewoon een jurkje met een riem is, maar niet is minder waar. Fred staat daar namelijk gewoon met een kussen om zijn lijf gebonden.

Hij krijgt volop positieve reacties op zijn uitvoering van de challenge. 'Het staat verdomme nog ook', reageert Patrick Martens. 'Goeie poten', zegt Jan Versteegh, refererend aan de gespierde benen van Fred.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Fred van Leer stopt niet met samenwerking RUMAG na ophef

In navolging van Fred doet ook Chantal Janzen mee aan de challenge. Zij deelt meerdere kiekjes van zichzelf waarbij ze slechts 'gekleed is' in een kussen met een riem. 'Fuck My Life', schrijft Chantal bij de foto's.

Fred is zo te zien dolblij dat Chantal zich ook aan de challenge heeft gewaagd. 'Ik hou er toch van', reageert hij.

En ook Rogier Smit, onderdeel van het duo Frank en Rogier, waagt een poging. Bij zijn outfit blijft nog nét alles bedekt.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Chantal Janzen kan wel janken na actie van zoontjes

Ook Chantal zit uiteraard veelal thuis. Om die reden heeft ze met haar volgers gedeeld hoe je er toch altijd op en top uit kunt zien. Chantals make-up-tips zie je in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!