Beeld © Touchstone Television

Yes: Desperate Housewives komt met reünie

8 april 2020 16:50

De huisvrouwen gaan Wisteria Lane weer onveilig maken, maar dan op gepaste afstand. Eva Longoria (45), Marcia Cross (58), Vanessa Williams (57), Dana Delaney (64) én Brenda Strong (60) verzamelen hun krachten voor het goede doel.

De champagne kan koud gezet worden, want de dames van Desperate Housewives komen weer bij elkaar. De huisvrouwen gaan het coronavirus te lijf en houden een speciale reünie. De actrices zetten zich in voor het goede doel met een livestream om geld in te zamelen. De reünie is onderdeel van het initiatief van The Actor's Fund om geld in te zamelen in de strijd tegen COVID-19, meldt Deadline.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Friends-reünie uitgesteld naar volgend jaar'

De serie die de springplank was voor de carrière van Eva Longoria heeft echter twee mensen niet uitgenodigd voor de bijeenkomst: Teri Hatcher, die Susan Mayer speelde in de show, en Felicity Huffman, die Lynette vertolkte. De afwezigheid van de twee valt te verklaren. Teri lag nooit lekker in de groep bij de overige Desperate Housewives, waaruit een ware vete is ontstaan. En voor Felicity is er geen mogelijkheid om deel te nemen, omdat zij nog altijd verwikkeld is in een rechtszaak. De actrice had geld betaald aan een universiteit zodat haar dochters zouden worden toegelaten, waarna ze de bak indraaide. Over actrice Nicollette Sheridan, die de venijnige Edie speelde, wordt niets gemeld.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frasier-cast hint op reboot tijdens ontroerende reünie

Het is allemaal onderdeel van de YouTube-serie Stars in the House, waarbij meerdere shows een reünie houden. Series als Frasier, This is Us en Taxi gingen Desperate Housewives al voor. De dames zijn niet de enige die nostalgie opwekken bij hun fans en een reünie organiseren. Beverly Hills 90210 deed dat ook en kwam zelfs met een hele nieuwe reeks afleveringen. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Beverly Hills 90210 keert terug, maar wel in een nieuw jasje

01:51

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!