Beeld © HBO

Sex and the City-dames eenmalig bij elkaar voor coronavirus-actie

09 april 2020 03:54

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon en Kristin Davis hebben de mensen die in New York in de zorg werken bedankt voor hun inzet tijdens de coronacrisis. De 'Sex And The City'-sterren namen alle vier een boodschap op voor fanpodcast The Bradshaw Boys.

"Zonder jullie zouden we nergens zijn"

De actie was opgezet voor SATC-superfan Meg, een dokter die op een van de intensive care-afdelingen werkt waar coronapatiënten worden behandeld. Maar de actrices bedankten ook alle andere zorgmedewerkers in de zwaar getroffen stad.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sex and the City-actrice Lynn Cohen overleden

"We hebben nooit gedacht dat we zoveel zouden vragen van onze medische gemeenschap", aldus Sarah. "Ik weet niet hoe we hen genoeg kunnen bedanken." Cynthia liet weten: "Jullie zijn onze helden. Hou je alsjeblieft veilig en bedankt vanuit de grond van mijn hart."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sarah Jessica Parker doet onthulling over Sex and The City

"Zonder jullie zouden we nergens zijn", aldus Kim in haar boodschap. "We zijn in gedachten bij jullie. We houden van jullie, we kunnen dit niet zonder jullie." Kristin zei dat ze blij was te horen dat de serie Meg wat afleiding bezorgt in deze tijd. "Ik ben blij dat we een beetje vreugde kunnen bieden. We weten dat het heel moeilijk is en het betekent zoveel voor ons allemaal dat jullie aan de frontlinie staan."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!