Beeld © ANP

Trump buigt zich over rechtszaak rondom Joe Exotic

09 april 2020 04:17

De Amerikaanse president Donald Trump heeft Netflix-docureeks Tiger King nog niet gezien, maar wil de zaak van sleutelfiguur 'Joe Exotic' best eens nader bekijken. Dat liet hij grappend weten na vragen tijdens een persconferentie die eigenlijk over het coronavirus ging.

"Heet hij echt Joe Exotic?"

Zoon Donald Trump jr. liet dinsdag in een interview op radiostation Sirius XM weten dat hij de gevangenisstraf die Joe Maldonado-Passage momenteel uitzit nogal heftig vindt. De voormalig dierentuineigenaar werd veroordeeld tot 22 jaar voor dierenmishandeling en het beramen van een moordaanslag op rivaal Carole Baskin. Docureeks Tiger King: Murder, Mayhem and Madness volgt de jarenlange vete tussen de twee die leidt tot het mislukte 'moordplan'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tiger King nu al één van de meest bekeken Netflix series ooit

Joe lobbyt al langer voor een presidentieel pardon. Trump jr. grapte in de radioshow dat dit misschien niet het goede moment was, maar dat hij alleen al voor de verwachte memes en de reactie van de media zijn best zou willen doen voor een pardon.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tiger King krijgt nóg een vervolg over mysterieuze dood

Gevraagd wat hij daar van vond, antwoordde de president woensdag dat hij niets over de zaak wist en vroeg hij aan de verslaggever wat die zou aanraden. Daarna zei Trump: "Ik zal eens gaan kijken, heet hij echt Joe Exotic?"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!