Beeld © Tom van Hattum

Martien Meiland gaat voor nieuwe look in tijden van corona

9 april 2020 13:56

In 'Chateau Meiland' konden we al zien hoe Martien Meiland (58) zijn uiterlijk onderhield. De flamboyante kasteelheer liet zijn fans meekijken terwijl hij de Franse kapper bezocht en zijn wenkbrauwen een kleurtje gaf. Nu voegt hij zelfs een heel nieuw onderdeel aan zijn look toe.

"Ben blij dat je er wat beter uitziet!"

Martien deelt op Instagram een bericht waarin hij iedereen een fijne Pasen wenst én meteen aanspoort om een wijntje uit zijn collectie aan te schaffen. De vrolijke man is enthousiast als vanouds, maar zijn volgers zijn wellicht zo afgeleid door iets anders dat ze zijn boodschap niet helemaal meekrijgen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland licht situatie rondom Nadège toe

'Heeft hij nou een snor of ben ik gek?' vraagt één fan zich af onder het filmpje. 'Ben blij dat je er wat beter uitziet!' stelt een ander. Niet iedereen is fan: 'Hij is gek met die snor.' Verder zijn er gelukkig ook genoeg reacties op Martiens wijnoproep én de wijnplank die volop in beeld in komt in het filmpje. En dat komt natuurlijk door de beroemde lijfspreuk van de populaire familie: "Wijnen, wijnen, wijnen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland deelt bikinilijf met de rest van de wereld

Een wijntje bestellen op het terras zit er momenteel niet in, maar eentje van het internet afhalen wel. Helaas voor Martien kan hij ook in Frankrijk niet de drankafdeling van de supermarkt plunderen, want ook daar heeft het corona-noodlot toegeslagen:

Het corona-noodlot slaat ook toe bij de familie Meiland

00:48

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!