Beeld © ANP

P!nk: 'Coronavirus engste wat ik heb meegemaakt'

09 april 2020 19:03

P!nk (40) heeft voor het eerst details gegeven over de afgelopen periode waarin ze ziek was door het coronavirus. "Dit is het engste wat ik ooit heb meegemaakt in mijn hele leven", zei de zangeres donderdag in The Ellen DeGeneres Show.

"Het was van alles wat"

De 40-jarige P!nk kreeg half maart ziekteverschijnselen, kort nadat haar 3-jarige zoontje Jameson ziek werd. Toen gingen er echter nog geen alarmbellen af. "3-jarigen worden continu ziek. Het begon met koorts, later kreeg hij ook buikpijn, diarree en pijn op de borst. En weer later hoofd- en keelpijn. Het was van alles wat. Elke dag was er weer een nieuw symptoom maar de koorts bleef en ging niet weg."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Zangeres P!nk genezen van corona

P!nk, die lijdt aan astma, werd twee dagen later ziek. "Ik voelde me niet goed, ik was moe, kreeg het koud en was misselijk. Maar ik kreeg geen koorts. Ik kreeg niet de symptomen waar je op moet letten." De klachten verergerden echter: "Ik werd midden in de nacht wakker en kon geen adem meer halen. Ik had voor het eerst in dertig jaar weer een vernevelaar nodig. Toen begon ik echt bang te worden."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

P!nk: ‘Gek om aan deze nieuwe realiteit te wennen‘

De zangeres kreeg een test thuisgestuurd en werd positief bevonden. Ze bleef met haar zoontje thuis om uit te zieken. Ze zijn nu zo goed als hersteld, aldus P!nk. "Het gaat goed met ons", zei ze tegen Ellen DeGeneres. "Dit is een betere week dan vorige week."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!