Beeld © Instagram @maximemeiland

Wat Maxime Meiland allemaal doet om skinny te blijven

10 april 2020 16:24

Ook voor Maxime Meiland (24) zit niet alles mee, vindt ze zelf. In haar eigen realityshow 'Wat wil Maxime?' vertelt ze openhartig over haar grote onzekerheden.

"Ik vind het wel belangrijk dat ik slank ben"

Maxime maakt er geen geheim van dat er één ding is waar ze ontevreden over was: "Ik heb natuurlijk toen ik 19 was mijn neus laten doen, want ik had echt een Meilanden-neus", vertelt ze in Wat wil Maxime? "Die wil jij niet hebben, meid. Geloof mij." Ze vertelt waarom ze uiteindelijk de keuze maakte om onder het mes te gaan. "Daar zat ik eigenlijk al jaren mee in mijn hoofd, omdat je toch altijd anders op foto’s gaat kijken. Ik was er zo mee bezig op een gegeven moment dat ik een soort knetter werd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland deelt bikinilijf met de rest van de wereld

De familie Meiland stond achter haar beslissing. "Bij mij thuis zie iedereen ook: joh, als dat jou gelukkig maakt, moet je dat gewoon doen. Het is niet fijn om ongelukkig te worden van één ding", legt Maxime uit. "Ik heb nu mijn neus gedaan, daar ben ik heel blij mee." Verder heeft ze niet echt onzekerheden, behalve haar gewicht. "Ik ben wat wat aangekomen na Tenerife. We hebben natuurlijk lopen snaaien, niet normaal. Heel veel geslapen, eigenlijk niets gedaan. Die weken daarna eigenlijk ook een beetje"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland valt op oudere Hollandse kaaskoppen

Inmiddels heeft Maxime de extra kilo's aangepakt. "Ik ben nu wel een beetje aan het afvallen, er is al twee kilo van af", vertelt ze. "Ik vind het wel belangrijk dat ik slank ben. Dat is misschien in deze tijd not done om te zeggen." Haar lijfspreuk leent ze van Kate Moss: 'Nothing tastes as good as skinny feels'. "En dat is natuurlijk wel gewoon waar," aldus Maxime. "Tenminste, voor mij is dat heel erg waar. Zodra ik merk dat ik opeens vetjes krijg, raak ik in paniek en ga ik opeens massaal crackers inslaan en hardlopen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland werd erg gepest: 'Ik wilde er een eind aan maken'

Samen met haar familie zit Maxime voorlopig nog in Frankrijk, maar ook daar is het geen feest op dit moment. De coronamaatregelen worden daar ook doorgevoerd. Je ziet hoe de Meilandjes ermee dealen in de video hieronder. 

Het corona-noodlot slaat ook toe bij de familie Meiland

00:48

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!