Beeld © ANP

Rachel Hazes openhartig over breuk met zoon André

11 april 2020 21:57

Rachel Hazes heeft gisteravond in het nieuwe SBS-programma Hoge Bomen zeer open gesproken over de problemen die er waren tussen haar zoon en André en zijn grote liefde Monique. De breuk die daarop volgde had zo'n grote impact op haar dat ze er bijna aan onderdoor ging.

"Ik gunde hem zijn mooie jaren"

Het was een zeer persoonlijke uitzending en uiteraard kwam ook de veelbesproken breuk met haar zoon uitgebreid aan bod. 'Ik was niet klaar met mijn kind. Ik ben nooit klaar met mijn kind", zei Rachel daarover. Dat ze geen contact meer had met haar eigen zoon had, viel haar zo zwaar dat ze er aan onderdoor ging.  Ze kreeg een zware burn-out en deed ‘hele gekke dingen’. "De breuk met Dré was de genadeklap, als je drie jaar je kind niet ziet. Ik hoop dit nooit meer met mijn een van mijn kinderen mee te maken. Ik trek dat niet. Ik wil met iedereen ruzie maken maar niet met mijn kinderen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes tevreden over thuisblijven met zijn zoontje

Over de problemen rondom de relatie van haar zoon André en zijn Monique vertelde ze: "Ik heb geen ruzie gemaakt. Ik heb geprobeerd mijn kind te beschermen voor iets. Maar ik wilde hem niet beschermen voor haar. Monique is een hartstikke goede vrouw, maar ik gunde hem zijn mooie jaren. Ik vond hem te jong. De wereld lag aan zijn voeten en Dré is nooit thuis. Ik vond het zonde dat hij meteen in relatie stapte én een kind nam. Maar het is niet aan mij. Er wordt niet om mijn mening gevraagd.”

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Jeroen van der Boom krijgt Rachel Hazes aan het huilen

De weduwe van Andre senior heeft dan ook spijt van het geven van haar mening."Al heeft hij er nu één van 80, heeft ze drie gebitten in, zeg ik nog dat ik haar leuk vind." 

En gelukkig is het weer dikke mik tussen de twee, en om dat te bevestigen, had Dré voor zijn moeder een lieve videoboodschap ingesproken. "Ik ben blij dat je er weer bent. Op de manier waarop ik je ken, zoals jij jij bent. Ik ben trots op je. Hoe je je overal als een leeuw doorheen hebt gevochten. Met veel tegenslagen, ongelukken, ellende en verdriet. Maar we hadden altijd elkaar.”

Eind goed, al goed. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Westenberg geeft Rachel Hazes steek onder water

Eerder in RTL Boulevard reageerde Rachel al op de hernieuwde liefde van André en Monique.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!