Beeld © Temptation Island

Gianni klapt uit de school over Temptation Island

12 april 2020 10:37

De relatietest van Gianni en Melissa was slechts van korte duur. Het koppel wist een telefoon mee te smokkelen tijdens de opnames van 'Temptation Island' en moest daarom als de bliksem het programma verlaten. In gesprek met 'De Limburger' vertelt Gianni nu hoe het écht is gegaan. "Bijna alles blijkt verdraaid."

"De opnames moesten toen nog een paar keer opnieuw omdat ik gedoe kreeg met Rick"

In het interview geeft Gianni aan dat hij geen spijt heeft van zijn deelname, hij vond het zelfs leuk! Toch zou hij niet snel nóg een keer meedoen, vanwege Melissa. Maar het was juist zijn vriendin die het stel opgaf voor het programma. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Eerste koppel van Temptation Island keihard de fout in

Eenmaal in de villa deden de dames er alles aan om Gianni te verleiden, maar volgens de nuchtere Limburger had hij meer oog voor de cameramensen en productie. Gianni was echter niet blij toen hij zichzelf terugzag op televisie. Hij vertelt: "Ze vergrote eigenschappen en verknippen uitspraken. Melissa kwam vaak chagrijnig in beeld, terwijl ze dat helemaal niet is." Ook biecht hij op tijdens de opnames aangestuurd te zijn om met bepaalde mensen te praten. "Daardoor heb ik wat aanvaringen gehad met de makers, omdat ik er geen zin in had", legt hij uit.

Vooral de kampvuren waren volgens hem een hel: "We moesten ons ’s middags klaarmaken binnen tien minuten en vervolgens lieten ze ons uren wachten op een bankje. Belachelijk, zogenaamd door een technische storing."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Karim verspreekt zich over relatie met Roshina

Volgens Gianni is ook de confrontatie met Rick anders verlopen. Hij zegt hierover in het interview: "Ik heb volgehouden dat ik geen telefoon op zak had en niet heb gebeld. Dat zeg ik nu nog een keer. De opnames moesten toen nog een paar keer opnieuw omdat ik gedoe kreeg met Rick, die dagen ervoor heel chill deed en nu opeens en grote mond ging opzetten." 

Na hun exit moest het stel nog een filmpje maken voor de overige kandidaten "maar toen we zagen dat de villa waar ik dagen had gezeten op loopafstand was, toen zijn we daar lekker naartoe gelopen en hebben we vanuit de bosjes gegluurd", aldus Gianni.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Amber doet uit de doeken hoe het gaat met Arda

Of er nog juridische stappen volgen weet hij niet. Gianni: "Het is sowieso onduidelijk welk contract we nou hebben ondertekend. Er zijn ook meerdere versies van, ook zonder handtekeningen."

Krijg je geen genoeg van alle drama? In Temptation Gossip vertellen voormalig deelnemers over hun avontuur.

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!