Beeld © Goedele On Top

Roshina doet boekje open over telefoon-gate Temptation Island

12 april 2020 16:22

Na kwetsende beelden tijdens het kampvuur, moet Rohsina in 'Temptation Island' nu óók haar beste vriendin Melissa missen. In 'Goedele on Top' reageert Roshina voor het eerst op de beruchte exit en doet een opvallende uitspraak.

"Het is niet mijn verantwoordelijkheid om haar geheim te verbergen"

Het vertrek van Melissa zorgt ervoor dat ook Roshina het liefst haar koffers wil pakken. "Als ik het moeilijk had, dan was Melissa er echt voor mij", blikt ze terug op haar tijd in de villa. Desondanks is Roshina blij dat ze gebleven is, hoewel ze stiekem ook schuldig was aan het vertrek van Melissa. Het was namelijk haar verdriet dat hen tot wanhoop dreef, al ziet de Temptation-babe dat zelf niet zo. "Als zij het zo graag wilde verbergen, had ze voorzichtiger moeten zijn. Het is niet mijn verantwoordelijkheid om haar geheim te verbergen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat doen Rick en Annelien tussen de opnames van Temptation?

En dan doet Roshina ook nog een bijzondere uitspraak. Wat blijkt: haar berichtje voor Karim is nooit verzonden! Roshina: "Gianni mocht niet weten dat ik het wist. Dat was hun afspraak, dat niemand ervan mocht weten. We hebben er wel over gesproken en Melissa heeft gezegd dat ze de dag erna aan Gianni ging vragen of ze het mocht vertellen. Achteraf ben ik blij dat het niet zover is gekomen."

Op de vraag of ze het terecht vindt dat het koppel naar huis is gestuurd, hoeft Roshina niet lang te denken. "Ja, ik vind het zeker terecht. Ik vind dat je niet moet meedoen als je contact met elkaar wil hebben. De hele test gaat juist om isolatie, elkaar niet kunnen spreken", legt ze uit. "Ik denk dat Melissa hem wilde testen. Het was geen wederzijde test. Ik denk dat zij hem niet kon loslaten (…) misschien dat ze zo toch een beetje controle had over de situatie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste koppel van Temptation Island keihard de fout in

Angela reageerde eerder ook op de situatie. "Eerlijk gezegd vond ik het niet echt kunnen, omdat er mensen zijn die echt wel hun relatie willen testen. Ik vind dat als je je gsm meepakt en contact maakt met elkaar, dan verpruts je het spel en de test", vertelde de Vlaamse tegenover Goedele.

Het is niet de eerste keer dat een koppel vroegtijdig het programma moet verlaten. Kijk maar eens deze video hieronder:

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!