Beeld © Ruben May

Jan en Rianne blikken terug op hun BzV-avontuur

12 april 2020 17:27

De Texelse schapenboer Jan verloor tijdens 'Boer zoekt Vrouw' zijn hart aan Rianne. Inmiddels zijn we vijf jaar en twee kinderen verder en spat de liefde er nog altijd vanaf. "Het is wel een mega avontuur, of je nu het gewenste resultaat hebt of niet", blikt de gelukkige boer terug op 'NU.nl'.

"Jan had alles wat ik wilde"

Zijn deelname heeft de schapenboer te danken aan de buurman, die hem opgaf voor het programma. "Daar is het allemaal begonnen, want ik heb niet mezelf opgeven. En dat zou ik ook niet zo snel doen." Toch heeft Jan geen spijt van zijn deelname, omdat hij via Boer zoekt Vrouw in contact kwam met een aantal vrouwen die écht in hem geïnteresseerd waren en op de hoogte waren van zijn leven als boer. "Je krijgt een groep meiden die er echt bewust van zijn", legt hij uit. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Nieuwe beelden Boer zoekt Vrouw missen vleugje romantiek

Eén van die 'meiden' was Rianne, die als een blok voor Jan (en zijn schapen) viel. "Jan had alles wat ik wilde qua persoonlijkheid, type, hoe hij was én is; zijn leven", vertelt Rianne, nog altijd even verliefd aan de verslaggever van NU.nl.

De tortelduifjes zijn nog altijd samen en hebben de afgelopen vijf jaar niet stilgezeten, want inmiddels heeft het stel twee prachtige zoontjes. En dat is allemaal te danken aan die ene brief. Waarom juist die van haar opviel uit de 110 aanmeldingen is volgens Rianne duidelijk: "Ik denk dat het een brief was die recht uit het hart kwam."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-kijkers zijn kritisch over schunnige Vera

Het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw is inmiddels is volle gang. En het gaat flink tekeer tijdens de dates.

Het gaat flink tekeer tijdens de dates in BzV

00:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!