Beeld © Talpa/SBS6

Zo ziet het nieuwe leven van Martien Meiland in Hengelo eruit

13 april 2020 14:58

Na twee jaar in Frankrijk vinden de Meilandjes het mooi geweest. Martien (58) en zijn gezin pakken hun spullen en vertrekken. In de talkshow van Jeroen van der Boom (47) vertelt Martien voor het eerst openhartig over het hoe en wat van hun nieuwe leven in Hengelo.

"We gaan wel zien wat we weer gaan doen"

Na twee jaar Chateau Meiland was de koek op, zo vertelt Martien Meiland bij Hoge Bomen. “Privé heb je niet meer. Je zit natuurlijk met al die mensen onder dat dak. En dat twee jaar doen is denk ik wel genoeg." Voorzichtig ontstond het plan om te verhuizen, wat voor dochter en Funda-liefhebber Maxime voldoende aanleiding was om overal ter wereld kastelen te gaan opsnorren die te koop stonden. Maar hun droomhuis bleek gewoon in Hengelo te staan: “Drie huizen op één hectare, waar we allemaal afzonderlijk van elkaar kunnen wonen maar toch bij elkaar. Zo is dat gegaan.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat Maxime Meiland allemaal doet om skinny te blijven

Jeroen is benieuwd of Martien dan ook een boer gaat worden, aangezien ze een boerderij hebben gekocht. “Nee joh, mij niet bellen”, reageert de flamboyante kasteelheer. Wat ze wel gaan doen, is nog onduidelijk. “Wij zijn heel impulsieve mensen. Dus we gaan wel zien wat we weer gaan doen.” Eén ding is zeker: de familie blijft in ieder geval bij elkaar. Bovendien zijn ze nu veel dichterbij de rest van de Meilandjes en daar heeft Martien ‘helemaal zin in.’

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland gaat voor nieuwe look in tijden van corona

Tot de grote verhuizing gaan de Meilandjes de gasten die al geboekt hebben voor dit jaar ‘met liefde’ verwelkomen, verzekert Martien ook nog eens. Er was enige onduidelijkheid of dat wel zou gebeuren, waarna een bruidspaar enorm boos werd op de familie Meiland. Je ziet het in de video hieronder. 

In de tussentijd kunnen de fans nog altijd genieten van Chateau Meiland, wat elke maandag om 20.30 uur te zien is bij SBS6. Bekijk hier de uitzending van Hoge Bomen met Martien. 

Familie Meiland haalt woede bruidspaar op de hals

00:42

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!