Beeld © RTL/Videoland

Temptation-Simone vond deelname 'niet leuk'

13 april 2020 16:57

'Temptation Island' is een behoorlijke beproeving voor menig relatie, maar ook voor de later aansluitende Zach en Simone was het erg pittig. Het stel betrad de villa's pas na aflevering zeven, maar maken de tongen gelijk los.

"Voor mij was dit een eenmalige ervaring"

Een deelname aan Temptation Island is niet voor ieder stel weggelegd. Sommigen sneuvelen tijdens het programma, anderen maken het pas weer bij terugkomst in Nederland of België uit. Ook nieuwkomers Zach en Simone hebben het zwaar, maar maken vooral veel los bij de kijkers thuis. De ultieme relatietest is Simon niet in de koude kleren gaan zitten, vertelt in gesprek met TagMag

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roshina doet boekje open over telefoon-gate Temptation Island

"Ik denk dat iedereen het anders beleeft, maar ik vond het niet leuk", vertelt Simone aan Tagmag. "Waarom? Ik ben iemand die snel gestrest is en op het eiland kon ik met niemand van mijn naasten mijn gevoelens delen. Dat maakte het extra moeilijk. Voor mij was dit een eenmalige ervaring, een eye-opener en een mindfuck." Hoe ze overkomt op de kijkers thuis maakt haar vrij weinig uit. "Ik sta wel sterk in m’n schoenen, anders zou ik niet aan zo’n programma kunnen meedoen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat doen Rick en Annelien tussen de opnames van Temptation?

In de VIPS-editie van Temptation Island ging het ook mis tussen Thomas Cox en zijn toenmalige liefje Yasmin. De YouTuber verbrak zijn beloftes aan zijn vriendin, maar volgens hem wankelde de relatie al. Hij vertelt er alles over in de video hieronder. 

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL5 en terug- en vooruit te kijken bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!