Beeld © ANP

Monique vertelt haar kant van relatie tussen André en Bridget

13 april 2020 18:00

De breuk tussen Monique Westenberg (43) en haar grote liefde André Hazes (26) kwam als een shock voor haar. Het werd nog erger toen de zanger ervandoor ging met Bridget Maasland (45), vertelt ze in een openhartig interview met 'LINDA.' De twee hebben elkaar toch weer gevonden en Monique vertelt hoe dat gebeurde.

"Kennelijk moest dit gebeuren" 

Na een tripje naar Curaçao waren Monique en André weer helemaal hoteldebotel, ook al was de toenmalige vriendin van de zanger ook op het eiland. Volgens de 43-jarige was de 'vonk' weer helemaal terug, legt ze uit in LINDA. De twee zijn sindsdien weer bij elkaar, maar dat is niet altijd makkelijk geweest. Volgens Monique is de sleutel tot een succesvolle relatie praten met elkaar, ook al doet André dat eigenlijk nooit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes viert Pasen op wel heel bijzondere wijze

"Ik heb met hem een zielenliefde", verklaart ze. Monique en André gingen dan ook niet uit elkaar omdat ze niet meer van elkaar hielden of omdat er geen aantrekkingskracht meer was. Het 'rommelde' al een tijd en uiteindelijk werd het haar gewoon te veel. Zijn nieuwe liefde Bridget kwam als een klap voor haar. Dat vond ze 'verschrikkelijk' en 'walgelijk' om te moeten aanschouwen, legt ze uit in LINDA. en ze keek met pijn in haar hart toe. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes laat zijn wilde haren flink groeien

Toch zag Monique al snel dat Bridget 'geen blijvertje' was en daarom wist ze zeker dat het ooit goed zou komen met haar en André. Ze omschrijft de drie maanden durende relatie tussen de presentatrice en de zanger als een 'spiegel' voor André, waardoor hij nu weet wat hij had met zijn gezin. "Daar ben ik de situatie dankbaar voor", vertelt Monique. "Kennelijk moest dit gebeuren." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes openhartig over breuk met zoon André

Monique werd met moeite zwanger van haar zoontje André. Het stel probeerde alles, maar niets leek te werken. Ze besloten het intensieve ICSU-traject aan te gaan en uiteindelijk werd Monique dus voor het eerst zwanger. Na de kleine man probeerden ze het nog eens twee keer, maar beide malen wilden niet pakken. Voor nu wil ze vooral focussen op haar gezin en niet per se nadenken over een eventueel broertje of zusje voor André. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Corona-uitspraak André schiet mensen in het verkeerde keelgat

Ook voor Bridget was de breuk met André pijnlijk, zo blijkt uit de video hieronder. De nieuwe editie van LINDA. ligt woensdag in de winkels. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!