Beeld © Stijn Ghijsen/ KRO-NCRV

Papa Jay uit Een Huis Vol weer gelukkig in de liefde

14 april 2020 10:02

Papa Jay wist tijdens zijn deelname aan het KRO-NCRV-programma ‘Een Huis Vol’ de harten van de kijkers te veroveren. De alleenstaande vader van 36 moet namelijk in zijn eentje vijf kinderen opvoeden en deed dat met een grote glimlach. Na een tijd lang single te zijn geweest is er nu een nieuwe liefde op zijn pad gekomen.

"Het was spannend, maar het ging heel goed"

Volgens Papa Jay, die eigenlijk Jay Lopez heet, kent hij zijn nieuwe liefde al een tijdje via een vriend van hem. “Mijn vriend zei tegen mij: al die vrouwen die nu iets van je willen. Ik ken iemand met wie je echt eens moet praten. Dat ben ik gaan doen.” Het gaat nu goed tussen hem en Saffiera, maar ze doen het nog wel rustig aan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe gaat het nu met Papa Jay van Een Huis Vol?

Toch lijkt het niet alleen tussen de tortelduifjes te klikken, maar ook met zijn vijf kinderen. “Mijn kinderen vroegen de hele tijd of ‘Saf’ ook zou komen tijdens de paasbrunch. Het was spannend, maar het ging heel goed.”

Het is inmiddels vier jaar geleden dat Jay er alleen voor kwam te staan. Sinds de moeder van zijn kinderen vertrok, moet hij het ook financieel alleen zien te redden. Het zorgde voor veel respect bij de kijkers van Een Huis Vol en er werd later zelfs een heuse crowdfundingsactie opgezet om Jay een steuntje in de rug te geven. In totaal werd daar 94.200 euro opgehaald.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

94.200 euro voor Papa Jay van Een Huis Vol

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!