Beeld © ANP

Romy Monteiro over gecancelde huwelijk: 'Alles was al geregeld'

14 april 2020 16:05

Romy Monteiro (27) heeft een roerige tijd achter de rug. De musicalster kampte met een burn-out en heeft haar huwelijk af moeten zeggen. In de nieuwste 'LINDA.' vertelt ze er openhartig over.

"Gelukkig wilde de bruidswinkel ’m terugnemen"

Romy had het ontzettend druk met haar werk en een relatie die eigenlijk al niet meer goed zat. "Toen die klapte, klapte ik zelf ook", vertelt ze in LINDA. Om die reden moest ze een theatertour van bijna tachtig shows stopzetten. Haar lichaam gaf duidelijk aan dat ze te veel stress had. "Al luisterde ik daar pas naar toen ik niet meer ongesteld werd en mijn haar begon uit te vallen", zegt Romy openhartig.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Gecrashte Romy Monteiro: 'Een paar keer over de kop is niet niks'

Vrij snel daarna vond Romy een nieuwe liefde in haar leven: Jasper. Die leerde ze kennen op een borrel en door hem is ze ook door die moeilijke periode heen gekomen. De twee zijn stapelverliefd op elkaar en denken soms zelfs na over een huwelijk.

Voor Romy ligt het een extra beetje gevoelig, aangezien ze trouwplannen had met haar ex. "Alles was al geregeld voor het huwelijk toen mijn ex en ik besloten er toch van af te zien. Mijn jurk was van Oscar de la Renta. Een hele mooie; gelukkig wilde de bruidswinkel ’m terugnemen", besluit ze.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Romy Monteiro geeft toe 'gelukkiger dan ooit' te zijn

Romy had eerder nóg een tegenslag te verwerken. Ze smaakte een flinke smak tijdens de racedagen. Meer daarover zie je in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!