Thuisconcert Lady Gaga zit vol met hits van grote artiesten

15 april 2020 08:31

De line-up voor het grote thuisconcert One World: Together At Home begint steeds meer vorm te krijgen. Artiesten als Taylor Swift, Jennifer Lopez, Alicia Keys, Sam Smith, Usher en Pharrell Williams doen zaterdag ook mee aan het initiatief van Lady Gaga dat onder meer wordt uitgezonden op MTV, de BBC en alle grote Amerikaanse tv-zenders.

Ook Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Matthew McConaughey leveren een bijdrage aan de show. Eerder werd al bekend dat naast Lady Gaga zelf ook Billie Eilish, Elton John, John Legend, Paul McCartney en Eddie Vedder op de lijst met tientallen meewerkende sterren staan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lady Gaga heeft nieuwe filmrol te pakken

De uitzending wordt vanuit huis gepresenteerd door Stephen Colbert, Jimmy Kimmel en Jimmy Fallon. Voorafgaand aan de twee uur durende special is er ook een zes uur durende digitale uitzending met meerdere optredens.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Lady Gaga stelt release nieuw album uit vanwege corona

Lady Gaga organiseerde het concert in samenwerking met Global Citizen. De bedoeling van het evenement is om stil te staan bij het werk van zorgmedewerkers tijdens de coronacrisis en de Wereldgezondheidsorganisatie te steunen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!