Beeld © KRONCRV/Liselore Chevalier

Boer Johan wil na zoveelste relatiemisser geen vrouw meer

17 april 2020 14:17

Het zit niet mee voor de Deense boer Johan. Het gaat de 'Boer zoekt Vrouw'-man niet zo voorspoedig op het liefdesfront, vertelt hij aan het tijdschrift 'Weekend'. Zijn relatie is weer geëindigd.

"Ik ben niet meer op zoek, ik wil geen vrouw meer"

In het Boer zoekt Vrouw-seizoen van 2014 leek Johan de ware te hebben gevonden in Ingrid, maar na drie jaar kwam er een einde aan. Vervolgens vond hij  het geluk opnieuw in 2018, maar ook die relatie is op de klippen gelopen. "Het leek veelbelovend", laat hij weten aan Weekend. "Het was een Nederlandse vrouw." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Traditionele BzV-reünie ziet er dit jaar heel anders uit

Johans liefje had 'vrienden in de buurt wonen' waarmee hij in de klas had gezeten. Hun liefdessprookje begon toen zij samen met die klasgenoten bij hem op bezoek kwam. "Wist ik veel dat zij ook alleen was", verklaart hij. "Zij nam het initiatief om iets met mij te beginnen, maar het was lastig dat ze in Nederland woonde, waardoor het een gedoe was om elkaar te zien. Zij was er drukker mee dan ik, het kwam vooral van haar kant. Voor mij hoefde het eigenlijk niet zo."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boerin Steffi deelt haar visie op BzV-Annemiek en Erik

Cupido heeft daarna niet weer raak geschoten. "Sindsdien ligt het helemaal stil met de vrouwen", aldus Johan. "Met Ingrid heb ik ook geen contact meer. Helemaal niks. Hoe dat komt en of ik echt nooit van haar heb gehouden? Ik weet het niet (...) In het begin was het wel leuk met haar hoor, makkelijk zat, maar na verloop van tijd dacht ik: het is wel goed, laat maar. Het is wat met die vrouwen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer Geert uit BzV moet wachten tot Vera hem wil

De moed lijkt Johan een beetje in de schoenen te zijn gezakt. "Ik ben niet meer op zoek, ik wil geen vrouw meer", gaat hij verder. "Je kunt zelf wel bedenken hoe dat komt: door alle tegenvallende ervaringen. Ik zit hier al 25 jaar alleen, dat maakt het ook anders. Ik ben het gewend zo. Oude briefschrijfsters ga ik ook niet bellen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boerin Annemiek blijft met lege handen achter in BZV

Ook in het huidige Boer zoekt Vrouw-seizoen gaat het niet even soepel in de liefde. In de video hieronder zie je hoe Erik een knoop doorhakt over zijn toekomst met boerin Annemiek. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!