Beeld © RTL

Temptation-verleidster Cheyenne is niet meer single

17 april 2020 14:57

Of haar missie als verleidster in 'Temptation Island' is gelukt, is nog maar de vraag. Maar één ding is in ieder geval zeker: Cheyenne de Vos is ná het programma haar ware liefde tegen het gespierde lijf gelopen.

"Ik besteed veel tijd met hem"

De Vlaamse schone is niet meer een verleidster. Cheyenne's hart is namelijk gestolen na de opnames van Temptation Island. "Net voor het virus in ons land uitbrak, heb ik met een jongen afgesproken", legt ze uit aan Het Laatste Nieuws. "Ook al is dit een moeilijke periode, ik zie hem nog steeds. Onze dates zijn dus niet ­enkel virtueel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Zach reageert op homo-geruchten

Cheyenne verzekert het Vlaamse blad dat het 'vrij goed' gaat met haar nieuwe vlam. "Ik besteed veel tijd met hem. Want ja, de liefde hangt in de lucht, hé", vertelt ze openhartig. Ze neemt het zelfs een stapje verder: "Ik ben dolverliefd." Haar hart is gestolen en nu wil ze haar wijsheden delen. "Ik heb niet altijd een perfect antwoord klaar, maar ik wil mijn fans zoveel mogelijk helpen. Want hoe je het ook draait of keert: veel meisjes kijken door ‘Temptation Island’ naar mij op, en dat maakt mij gelukkig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze kandidaten zijn zoenend betrapt na opnames Temptation

Wie geen geluk in de liefde had na zijn deelname was Thomas Cox. Zijn relatie met Yasmin liep op de klippen, maar volgens hem wankelde het al een hele tijd. Je ziet het in de video hieronder. 

Temptation Island is elke donderdagavond te zien bij RTL5 om 20.30 uur en je kunt vooruitkijken bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!