Beeld © ANP

Toekomst familie Meiland in Nederland nog onduidelijk

18 april 2020 21:56

De familie Meiland keert binnenkort terug naar Nederland maar wat ze straks op hun nieuw gekochte boerderij in Hengelo gaan doen weet Martien (58) nog niet. In ieder geval geen boerenbedrijf beginnen, zei hij zaterdag in het SBS6-programma 'Hoge Bomen' van Jeroen van der Boom.

"Wij zijn natuurlijk heel impulsieve mensen"

"Ik weet het nog niet. Wij zijn natuurlijk heel impulsieve mensen. We gaan wel zien wat we weer gaan doen", zo hield Martien zich op de vlakte over zijn plannen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De Meilandjes geven duidelijkheid over 'faillissement'

Wel verduidelijkte Martien nog maar eens waarom hij en de familie terugkeren naar Nederland. Het gezin verlangt naar meer privémomenten. "Je zit nu met al die mensen onder één dak. En twee jaar is denk ik wel genoeg."

Dochter Maxime kwam met de oplossing. "Maxime zit heel vaak op internet te kijken, dan kijkt ze naar kastelen in Engeland, maar ook in Nederland. Toen liet ze dat zien in Hengelo, en ik dacht: hoe kan je het vinden? Drie huizen op een hectare, waar we allemaal afzonderlijk van elkaar kunnen wonen maar toch bij elkaar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Faillissement op de loer voor familie Meiland

De Meilandjes maakten in februari bekend dat ze Frankrijk vaarwel zeggen. Eind vorig jaar wonnen ze met Chateau Meiland de Gouden Televizier-Ring.

Ook het chateau is geraakt door de coronacrisis, maar de familie Meiland liet aan RTL Boulevard weten dat er geen sprake is van een naderend faillissement. Ze vertellen er zelf over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!