Beeld © MTV

EOTB-Dennis reageert op pesterijen: 'Niet het hele verhaal'

19 april 2020 18:28

Het nieuwe seizoen van ‘Ex on the Beach’ houdt de gemoederen flink bezig. Vooral een bizar voorval met nieuwkomer Lakeisha, de ex van Levi, zorgde voor geschokte reacties. Tegenover ‘Het Laatste Nieuws’ vertelt Dennis hoe het echt gegaan is.

"Er staat nog heel wat te gebeuren"

In de vorige aflevering zagen we hoe het Lakeisha niet bepaald makkelijk gemaakt werd. Als de ‘tablet of terror’ ook nog eens een handje helpt en Levi met zijn ex op date moet, zijn de poppen aan het dansen. Levi, Julie en de andere bewoners van de villa zijn duidelijk not amused met de keuze van Lakeisha om alsnog werk van Levi te maken. Ze besluiten voor Julie op te komen en Levi’s ex-liefje volledig te negeren. Bij het avondmaal wordt zelfs de stoel van Lakeisha weggehaald, waardoor ze genoodzaakt is om staand te eten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Huh? EOTB-Laurence deed in dít seizoen ook al mee

Het zorgde voor verontwaardigde reacties bij de kijkers, maar volgens Dennis ligt het allemaal net iets anders dan op beeld doet voorkomen. “Ons groepje van acht was echt geweldig. We hadden een hele goede klik met z’n allen”, zo vertelt hij. Maar ook hij vond het voorval erg heftig overkomen.

“Toen ik dat op televisie zag, kwam het heel hard en heftig over. Ik kan alleen maar zeggen dat de kijkers niet alles te zien hebben gekregen. Een aflevering is nu eenmaal beperkt.” Volgens Dennis was het niet de groep die de pesterijen begon, maar Lakeisha zelf. “Zij kwam binnen met de intentie om ons uit elkaar te drijven. Ze wilde chaos veroorzaken, maar dat wilde wij niet laten gebeuren. Lakeisha wist ook op voorhand dat haar gedrag consequenties zou hebben. Was het too much hoe we haar behandeld hebben? Waarschijnlijk wel.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volgen maar: hier vind je alle deelnemers van EOTB op Instagram

“Ik wil heel duidelijk benadrukken dat het sowieso niet onze intentie was om haar te pesten”, zo vervolgt hij. “Ik las ook enkele reacties die zelfs spraken van racisme, maar dat speelde op geen enkel moment mee. Wat je ziet, is onderdeel van een groter verhaal, dat niet volledig in beeld werd gebracht. (…) Geloof me: er staat nog heel wat te gebeuren.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!