Beeld © ANP

Rachel Hazes beleeft een emotionele en zware dag

20 april 2020 12:28

Het is een treurige dag voor Rachel Hazes (50). De moeder van André (26) en Roxeanne (27) moet haar eigen moeder namelijk al jaren missen en staat op Instagram stil bij haar verjaardag.

'Wat mis ik jou, schat'

De verjaardag van Rachels moeder en 'vriendin' Friedel van Galen verdient een eigen Instagram-foto, want vandaag zou haar verjaardag zijn geweest. Ze overleed op 63-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker en had vandaag 74 moeten worden. 'Wat mis ik jou, schat', schrijft. Rachel bij haar eerbetoon. 'Let goed op elkaar boven! Dan doe ik het hier beneden wel.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes openhartig over breuk met zoon André

Friedel is 'altijd' in de gedachten van Rachel. De twee hadden flinke bonje toen bekend werd dat Friedel en haar man Jan een boek zouden schrijven over het leven van hun dochter met André Hazes. Toen Friedel ziek werd, besloot Rachel de strijdbijl te begraven. De kanker zat in haar botten, klieren en longen. Friedel overleed in 2009. 

Toen Rachel door het coronavirus gestrand was in het buitenland, kreeg ze een helpende hand van de familie Kluivert. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!