Vera van Boer zoekt Vrouw Beeld © KRO-NCRV/Linelle Deunk

'Schunnige' Vera uit BzV is stiekem alweer aan de man

20 april 2020 13:06

Het kwam als een klapper binnen bij de kijkers dat Vera besloot haar spullen te pakken en te vertrekken uit 'Boer zoekt Vrouw'. Ze liet Geert achter met Angela, omdat ze toch geen liefdesrelatie voor zich zag met de boer. Aan Gijs Staverman van Radio 2 vertelt ze dat ze inmiddels de liefde weer gevonden.

"Sommige mensen irriteren zich aan hoe ik ben, maar hij helemaal niet"

Wanneer presentator Gijs vraagt of ze zou willen daten, geeft ze toe daar 'niet voor open' te staan. En dat heeft een heel duidelijke reden. Vera is verliefd, vertelt ze aan Radio 2. "Die man met dat boerenverstand die ik zocht, daar ben ik mee aan het daten. Hij heet Arjan", legt Vera uit. "Maar we doen het rustig aan. Dat is moeilijk voor mij, maar dat moet echt." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Traditionele BzV-reünie ziet er dit jaar heel anders uit

De kijkers van Boer zoekt Vrouw vonden Vera 'flirterig' en 'schunnig', maar zelf ziet ze dat niet. "Zo ben ik gewoon", verklaart ze. "Ik zeg gewoon alles wat in me opkomt." Het leek namelijk alsof ze met Geert wel op weg was naar een relatie. "Als ik de afleveringen nu terugzie, zie ik ook wel dat ik hem een leuke man vind." Toch had ze al snel door dat dit 'm niet ging worden en wilde ze niet in de weg van Angela staan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-kijkers zijn kritisch over schunnige Vera

De 'wispelturigheid' van Vera zorgde ervoor dat Geert ook een beetje afknapte op haar. Maar dat ziet zij zelf heel anders. "Ik denk dat hij dat juist wel leuk vond. Sommige mensen irriteren zich aan hoe ik ben, maar hij helemaal niet. Dat vond ik wel een groot raakvlak tussen ons", aldus Vera. De kritiek die ze krijgt, kan ze nauwelijks verwerken. "Dat kan ik niet herhalen. Er zijn woorden gezegd die ik zelf niet in de mond zou nemen. Ik kan het niet herhalen, zulke lelijke dingen."

Boer zoekt Vrouw heeft dit seizoen al behoorlijk wat twists meegemaakt. Boerin Annemiek besloot haar beide dates naar huis te sturen, ook al vond haar potentiële lover Erik dat maar niets. In de video hieronder hakt hij de knoop door over hun toekomst. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!